sportcentrum Športcentrum Oščadnica

Stredisko ŠPORTCENTRUM sa nachádza priamo v strede obce Oščadnica. K dispozícii sú tu zatiaľ dva lyžiarske vleky. Prvý je detský s nízkym vedením dopravného lana s dĺžkou cca 120 m. Vhodný je hlavne pre deti ale aj dospelých, ktorí sú úplnými začiatočníkmi. Druhý vlek ,,Tatrapoma PFP" má dĺžku 350 m a prevýšenie 75 m. Je vhodný pre začiatočníkov a stredne dobrých lyžiarov. Stredisko je vhodné na poriadanie súkromných, firemných, školských alebo iných športových pretekov a rôznych športových podujatí. V prípade Vášho záujmu Vám zorganizujeme na našom svahu lyžiarské preteky s kompletným zabezpečením /úprava svahu, slalom. bráky, časomiera, rozhodcovia, ceny, stupeň víťazov apod./.

Od sezóny 2008/2009 nájdete u nás nový a jediný SNOWBOARDOVÝ PARK na Kysuciach

Zjazdové trate sú s trávnatým povrchom a sú previdelne zasnežované tromi snežnými delami  SUFAG. Úprava tratí sa vykonáva denne snežným pásovym vozidlom "KASSBOHRER PB 200".

Vítanou atrakciou je SNOWTUBING - jazda na snežnom kolese vo vyhradenom snežnom tobogáne. Možnosť sánkovania - bobovania, dostupný bežecký okruh.

Novinka: - POŽIČOVŇA  ŠTVORKOLIEK

- Nové lyže zn.  ROSSIGNOL  v  požičovni

Prevádzková doba lyžiarskych vlekov ja denne od 09:00 do 16:00 a od 16:00 do 20:30 je denne možnosť večerného lyžovania.
V stredisku je priamo pri lyžiarskych vlekoch k dispozícii parkovisko pre osobné autá, požičovňa lyžiarskej výstroje,penzión s reštauráciou a sociálne zariadenia. Autobusy majú možnosť parkovať 100 m od strediska.